Esküvők

"Meghitt és idilli"

Ha Ön esküvőjét családias, otthonos és meghitt környezetben, kivételes dunai kilátással szeretné ünnepelni, akkor örömmel mondjuk mi is… IGEN! Nálunk ez lehetséges! 

Negyedik emeleti „Duna” – termünk, városra és Dunára néző teraszaival kiválóan alkalmas 30 – 60 fő közötti esküvők megrendezéséhez. Tetőteraszunk tökéletes helyszínt kínál az ifjú pár legszebb pillanatinak megörökítéséhez, de akár egy bensőséges ceremónia megtartásához is. 

Professzionális csapatunkkal arra törekszünk, hogy az Ön NAGY napja különleges és felejthetetlen legyen.

Ünnepelje esküvőjét velünk és kérje egyedi, személyre szabott ajánlatunkat! 

Családi események

"Otthonos és személyre szóló"

"Duna" -termünk otthonos atmoszférája és páratlan fekvése miatt családi események megrendezéséhez is méltó helyszín. 

Legyen szó ballagásról, születésnapról, keresztelőről vagy házassági évfordulóról, mi az Önök igényei szerint igyekszünk tökéletessé tenni az eseményt. Séfünk és csapata ízletes és hagyományos gasztronómiai fogásokkal teszi teljessé az élményt.

Családi eseményének kellemes zárásaként szállodánk kényelmes szálláslehetőséggel és választékos reggeli büfével várja vendégeit.

Személyre szabott ajánlatok miatt kérjük, keressenek bizalommal! 

Konferencia

"Gördülékeny és gondos kivitelezés"

Üzleti találkozók, kisebb konferenciák, csapatépítő tréningek és előadások lebonyolításához is ideális helyszínt kínál napfényes „Duna” -termünk, berendezéstől függően akár 60 főig. 

A teremből közvetlen kijárás biztosított tetőteraszunkra, amely kifogástalan panorámát nyújt a rendezvények alatti szünetekben, az ízletes snack és kávé elfogyasztásához. 

Egyéni igényekhez igazodva segítünk Önnek gondosan megtervezni üzleti rendezvényét, hogy a siker garantált legyen! 

Személyre szabott ajánlatok miatt kérjük, keressenek bizalommal!